Dropper introduceert DropperTeams

Vanaf deze week kun je via het netwerk van Dropper B.V. gebruik maken van meerdere bezorgteams. Dropper en Cycloon starten deze week met een pilot waarin de koeriers van Cycloon ingezet worden in het Dropper-Netwerk om te droppen. Deze nieuwe bezorgteams blijven de iconische Dropper tas dragen waaraan je ze kunt herkennen.

Voor de restaurants/retailers verandert er niets, de geplaatste order wordt door de software van Dropper toegewezen aan de dan dichtstbijzijnde beschikbare koerier. Een mooie stap voorwaarts! Extra bezorgers betekent een snellere pick-up oftewel een kortere wachttijd voor klant & restaurant en de lokale retailers.

Door gebruik te maken van reeds bestaande koeriers en vervoersmiddelen draagt Dropper haar steentje bij aan de zero-emissie doelstelling van de Gemeente Groningen voor 2025. Dit betekent minder verkeersbewegingen en een stap dichter bij een e-missie vrije binnenstad.

Heb jij een eigen bezorg-team en wil je die inzetten in het Dropper-Netwerk om jouw bezorgprocess te optimaliseren en meer uit jouw bezorgers te halen? Neem dan contact met Dropper op.