Word Dropper en bepaal zelf wanneer je werkt en hoeveel je verdient

Als Dropper bezorg je last-mile verzendingen voor lokale verzenders, retailers en restaurants. Je bent eigen baas, dus je bepaalt zelf wanneer je actief bent in het netwerk en dus ook hoe veel je kunt verdienen. Benieuwd? Meld je aan!

Word Dropper

Altijd iets om te bezorgen

Onze lokale verzenders zijn altijd op zoek naar actieve koeriers in ons netwerk voor last-mile delivery. Waar wacht je nog op?

Krijg per bezorging betaald

Je krijgt voor een route minimaal €4,50 (op de fiets), deze loopt verder op op basis van afstand, vervoersmiddel en nog veel meer variabelen.

Eigen baas

Omdat je als zelfstandige in ons netwerk zit, bepaal je helemaal zelf wanneer je beschikbaar bent en welke orders je aanneemt.

Automatische facturen

Ons dashboard geeft je altijd inzicht in al je bezorgingen. Geen gedoe met betalingen: je kunt op elk moment je facturen inzien en uit laten betalen.

Haal meer uit jouw bezorgoperatie

Heb je zelf koeriers in dienst, maar heb je nog capaciteit over? Biedt ze dan aan in het Dropper netwerk! Zo wordt jouw bezorgteam beschikbaar voor lokale verzenders en verdien je meer samen met jouw bezorgers. Je kunt zelf kiezen welke bezorgingen je aanneemt.

Verdien meer

Couriers sharing

Efficiënt

Camiel, Senior Dropper

"Werken wanneer ik wil"

Sinds ik Dropper ben geworden ben ik eigen baas en dat bevalt me goed! Ik werk wanneer ik wil en zo bepaal ik zelf wanneer ik wat verdien. Tijdens het Dropper fiets ik gemiddeld 30 tot 40 kilometer op een dag, ik hoef dus niet meer naar de sportschool. Het is ideaal om te sporten en geld te verdienen tegelijkertijd.

We bezorgen voor

Klaar om te droppen?

Bezorg jouw producten en maaltijden zonder enige rompslomp met Dropper. We zorgen ervoor dat jouw bezorgingen, in jouw omgeving, opgehaald en bezorgd worden. Zo kun jij doen waar je goed in bent en zorgen wij voor jouw bezorgoperatie.

Probeer direct