Leeuwarden Lounge

Gesloten

30 - 35
minuten
Leeuwarden Lounge - Tapas, drinks & more.
058 8434055
Korfmakersstraat 13, 8911LA, Leeuwarden

Leeuwarden Lounge

WELKOM IN EEN WERELD DIE JE NOG NIET KENT.

Soms lijkt het alsof de tijd even stil staat. Laat jezelf betoveren door mystieke Oosterse sferen. Geniet nu ook thuis op je eigen bank van alle geuren en smaken die Leeuwarden Lounge te bieden heeft.


Bij een bijzondere avond horen ook hemelse tapas. Puur, vers en heerlijk om te delen. Probeer ook onze verse thee of klink op je avondje uit met een goed glas wijn.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Korfmakersstraat 13
8911LA Leeuwarden

Contact

058 8434055
info@leeuwardenlounge.nl
https://leeuwardenlounge.nl/

Recensies

Bestel bij Leeuwarden Lounge en schrijf je eigen recensie.
M Vries
Eten was niet echt voor herhaling vatbaar. Ipv Turks brood met kruidenboter een wrap gekregen (zoals besproken met Dropper). Helaas kreeg ik een opgewarmde groothandel wrap met kruidenboter. Restaurant had hier zelf moeten inzien dat dit natuurlijk geen oplossing is. Als klant verwacht ik kwaliteit en dat was er simpelweg niet. De vegetarische Sambosa's waren ook verre van bijzonder en volgens mij opgewarmd. Niet super super slecht, maar wel verre van bijzonder. Als restaurant moet je wel boven supermarkt opwarm niveau verkopen en dat was het simpelweg niet. Kruidenboter was duidelijk niet zelfgemaakt. Alles zat wel netjes verpakt. Geef alsnog 3 sterren omdat er simpelweg maar heel weinig tentjes in Leeuwarden zijn die wel kwaliteit leveren.
8 juli 2019