Dé oplossing voor jouw last-mile uitdaging

Verzenden zonder gedoe? Geen zin of tijd om naar het postkantoor te gaan? Wij doen het graag voor je. We halen jouw ‘drops’ bij je op, pakken ze voor je in en bezorgen ze, in jouw omgeving, waar je maar wilt. Dropper biedt één gebundendelde oplossing voor alle uitdagingen binnen de last-mile.

start met droppen
Circulair

Gebruik maken van wat er al is.

Dropper maakt gebruik van materialen, koeriers en mensen die er al zijn zet ze vervolgens slimmer in. Zo kan een pizzakoerier bijvoorbeeld bloemen droppen. Op deze manier halen we meer uit de materialen die er al zijn en elimineren we overbodige vervoersbewegingen.

Bundeling

Efficiënter bundelen en routeren.

Dropper ontwikkelt slimme algoritmes om bestaande vervoersbewegingen te optimaliseren. Zo hebben we minder vervoersbewegingen, busjes en materialen nodig om hetzelfde aantal drops te doen. Beter voor het milieu en de leefbaarheid van een stad.

Same-hour

Lokale kansen

Als lokale retailer is het soms best lastig om te concurreren tegen landelijke e-commerce spelers. Met Dropper bezorg je binnen één uur thuis bij jouw klanten en daarmee bezorg je als lokale retailer een stuk sneller thuis dan jouw landelijke concurrenten.