Dé oplossing voor jouw last-mile uitdaging

Verzenden zonder gedoe? Geen zin of tijd om naar het postkantoor te gaan? Wij doen het graag voor je. We halen jouw ‘drops’ bij je op, pakken ze voor je in en bezorgen ze, in jouw omgeving, waar je maar wilt. Dropper biedt één gebundendelde oplossing voor alle uitdagingen binnen de last-mile.

start met droppen
Circulair

Gebruik maken van wat er al is.

Dropper maakt gebruik van materialen, koeriers en mensen die er al zijn zet ze vervolgens slimmer in. Zo kan een pizzakoerier bijvoorbeeld bloemen droppen. Op deze manier halen we meer uit de materialen die er al zijn en elimineren we overbodige vervoersbewegingen.

Bundeling

Efficiënter bundelen en routeren.

Dropper ontwikkelt slimme algoritmes om bestaande vervoersbewegingen te optimaliseren. Zo hebben we minder vervoersbewegingen, busjes en materialen nodig om hetzelfde aantal drops te doen. Beter voor het milieu en de leefbaarheid van een stad.

Same-hour

Lokale kansen

Als lokale retailer is het soms best lastig om te concurreren tegen landelijke e-commerce spelers. Met Dropper bezorg je binnen één uur thuis bij jouw klanten en daarmee bezorg je als lokale retailer een stuk sneller thuis dan jouw landelijke concurrenten.

Dé oplossing voor jouw last-mile uitdaging

Met Dropper drop je jouw producten of pakketten, binnen één uur, in jouw omgeving. Met het Dropper-netwerk heb je altijd een flexibele fietskoerier tot je beschikking. Dropper biedt dé totaal oplossing voor al jouw last-mile uitdagingen.

  • Geen verzend-rompslomp
  • Same-day delivery
  • Altijd op de hoogte
word verzender
Dropper verzenden

Verzenden kan niet makkelijker.

Een of meerdere pakketten verzenden vanaf de bank? Het kan met Dropper. Van pick-up tot packaging, we regelen alles voor je.

Snapshot

Snapshot

Upload simpelweg een foto van jouw drop om te beginnen met verzenden.

Verpakking

Verpakking

Geen verpakking in huis? Geen probleem, wij verpakken al jouw drops voor je.

Verpakking

Pickup

Geen tijd om naar het postkantoor te gaan? Wij halen jouw drops thuis, op kantoor of op locatie op.

Routes

Routes

Heb je meerdere drops binnen een pick-up? No worries, we halen ze tegelijkertijd op en droppen ze waar je maar wilt, wanneer je het wilt.

start met droppen