Thai Jasmine

Vandaag gesloten

36 - 41
minuten
Culinair Thais
050 313 3502
Gedempte Zuiderdiep 19, 9711HA, Groningen

Thai Jasmine

Gezond en lekker eten bestel je bij de Thai Jasmine

Zin in een gezonde, culinaire en authentieke Thaise maaltijd? Bestel dan bij de Thai Jasmine in Groningen en wij bezorgen jouw maaltijden binnen 35 minuten thuis of op locatie.

De Thai Jasmine heeft prestigieuze prijzen gewonnen. Ze voert het Thai Select logo, hetgeen staat voor authenticiteit en kwaliteit van de Thaise keuken. Dit logo wordt toegekend door het Thaise ministerie van Export aan een beperkt aantal Thaise restaurants. Verder heeft Thai Jasmine het Pride of Thailand certificaat toegewezen gekregen. Deze eervolle prijs is uitgereikt door het National Food Institute of Thailand en is ondertekend door de Thaise minister van Economische Zaken.

Bij de Thai Jasmine kun je ook lekkere vegetarische gerechten bestellen. Het menu bestaat uit verscheidene curries in verschillende pepergradaties, een uitkomst dus voor elke vegetarier die online eten wil bestellen! Heb je dus geen zin in pizza, kebab of ander fastfood? Probeer dan deze Thaise gerechten eens.

Wanneer je bij de Thai Jasmine bestelt via FoodDrop.nl dan staat er binnen no-time een FoodDropper met jouw bestelde eten voor jouw deur of op jouw locatie. Omdat wij duurzaamheid heel belangrijk vinden bezorgen we al onze orders lekker op de fiets, goed voor onze conditie en beter voor het milieu.


Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Gedempte Zuiderdiep 19
9711HA Groningen

Contact

050 313 3502
reservations@thaijasmine.nl
http://www.thaijasmine.nl

Recensies

Bestel bij Thai Jasmine en schrijf je eigen recensie.

Er zijn op dit moment geen recensies voor dit restaurant.